CODEX Tőzsdeügynökség Zrt.
Cím: 2092 Budakeszi, Szüret utca 5.
Telefon: +36-1 / 815-6500 | Fax: +36-23 / 452-194

A CODEX Értéktár Zártkörűen Működő Részvénytársaság 

JOGI NYILATKOZATA

 

jog1.jpg

A hírekbe MTI jogtiszta forrásból a gazdasági jelentőséggel bíró, makrogazdasággal, vállalatokkal, devizaárfolyamokkal, tőzsdei értékpapírokkal, ezen területek szabályozásával, adózással stb. foglalkozó cikkeket válogatunk be. A hírforráson keresztül megjelenő cikkek tartalmát, sem gazdasági sem politikai szempontból nem vizsgáljuk.

 A hírek rovatban megjelenő dokumentum tartalma soha nem minősül befektetési ajánlásnak, ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak. A leírtak célja kizárólag az adott Termék fajtával kapcsolatos egyes specifikus információk megismertetése a befektetőkkel, amelyek segítséget kívánnak nyújtani ahhoz, hogy az ügyletkötés előtt kellő információval rendelkezzenek e befektetési formáról.  

A feltüntetett adatok és tények kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak.

Kérjük, hogy amennyiben megfontolt befektetési döntése meghozatala érdekében e Termékkel kapcsolatosan a fentieken túlmenően további tájékoztatásra van szüksége, akkor regisztráljon itt>>, vagy lépjen velünk kapcsolatba itt>>   Adatai megadását  vagy regisztrációját követően munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

 

A tőzsdei adatszolgáltató rendszert a 7even Webstúdió fejlesztette ki. Az árfolyamadatokat a Portfolio-TeleTrader Kft./TeleTrader Software AG és a ComStock biztosítja. A Dow Jones IndexesSM adatait a Dow Jones & Company, Inc. állítja össze, számítja ki és terjeszti. A Dow Jones IndexesSM (© 2000 Dow Jones & Company, Inc. FTSE) a London Stock Exchange Plc és a The Financial Times Limited védjegye; az FTSE International Limited ("FTSE") licencszerződés keretében használja. Az "Eurotop" az Euronext NV vagy leányvállalatainak védjegye, és az FTSE licencszerződés keretében használja. Az FTSE indexek minden szerzői és adatbázishasználati joga az FTSE vagy a licenckibocsátó tulajdonát képezi. © 2001 FTSE International Limited. Minden jog fenntartva. Az itt szereplő adatok felhasználása tulajdonosaik engedélyével történik. Minden árfolyamadat késleltetve jelenik meg. A késleltetés mértéke az adott értéktőzsde szabályaitól és az értékpapír típusától függ. A késleltetés mértéke általában 15 perc vagy több. Másrészről a kereskedési nap záróadatai láthatók.

A webhely minden szerzői- és egyéb szabadalmi jogok - így a webhely kialakítására, a forrásszövegekre, a felhasznált szoftverekre és a tartalomra vonatkozó jogok - tulajdonosa a CODEX Tőzsdeügynökség és Értéktár Zártkörűen Működő Részvénytársaság, illetve az egyes esetekben külön feltüntetett szállító vagy gyártó. A webhely, a tartalom vagy a reprezentációs eszközökkel létrehozott és megjelenített eredmények részben, vagy egészben történő lehívása, másolása, tárolása és átalakítása kizárólag személyes használatra lehetséges, üzleti célokra való felhasználása tilos. A szerzői jogra és a védjegyekre vonatkozó információk nem módosíthatók és nem távolíthatók el. Minden tevékenységhez, ami túlmutat a fent leírtakon, a CODEX Tőzsdeügynökség és Értéktár Zártkörűen Működő Részvénytársaság előzetes írásbeli engedélye szükséges.

Felelősség elhárítása - garanciák és kötelezettségvállalás

A Portfolio-TeleTrader Kft./TeleTrader Software AG semmilyen formában nem garantálja, hogy a megjelenített tőzsdei és gazdasági adatok, indexek, árak, hírek, általános piaci adatok és egyéb tartalmak a valóságnak megfelelnek, teljesek és pontosak, de mindent megtesz a pontos tájékoztatás érdekében. A Portfolio-TeleTrader Kft./TeleTrader Software AG vagy az adatszolgáltató SOHA, SEMMILYEN FORMÁBAN NEM TEHETŐ FELELŐSSÉ A JELEN SZERZŐDÉSBŐL SZÁRMAZÓ VAGY AHHOZ KAPCSOLÓDÓ ESETI, KÖZVETLEN, KÜLÖNLEGES VAGY KÖZVETETT KÁROKÉRT. (BELEÉRTVE A KÖVETKEZŐKET, DE NEM KIZÁRÓLAG EZEKRE KORLÁTOZVA: PROFITVESZTESÉG, ÜZLETI VESZTESÉG, ILLETVE A SZOLGÁLTATÁS MEGSZAKADÁSA, KÉSÉSE VAGY EGYÉB HIBÁJA MIATT BEKÖVETKEZŐ KÁR), MÉG AKKOR SEM, HA A Portfolio-TeleTrader Kft./TeleTrader Software AG vagy az adatszolgáltató TUDATÁBAN VANNAK ENNEK AZ ESHETŐSÉGNEK, VAGY FIGYELMÜKET ELŐZŐLEG FELHÍVTÁK RÁ.

A weblapon megjelenített tőzsdei és gazdasági adatok, indexek, árak, hírek és általános piaci adatok, valamint a reprezentációs eszközökkel generált és megjelenített eredmények csak a www.ertektar.hu webhely látogatóinak tájékoztatását szolgálják, és nem tekinthetők befektetési, pénzügyi, adózási, jogi vagy egyéb tanácsnak.

Egyéb feltételek

Az adatkérés csak oly módon történhet, ami nem akadályozza a www.ertektar.hu webhely használatát. A CODEX Értéktár Zártkörűen Működő Részvénytársaság fenntartja a szolgáltatáshoz vagy bármely részéhez saját megítélése alapján bármely okból való, előzetes értesítés és korlátozások nélküli felmondásának jogát.

Jelen webhelyre mutató hivatkozás más webhelyekről kizárólag a CODEX Értéktár Zártkörűen Működő Részvénytársaság előzetes írásbeli engedélyével hozható létre.

Különösen jogszerűtlen a CODEX Értéktár Zártkörűen Működő Részvénytársaság webhelyének vagy a webhely tartalmának hiperhivatkozással történő keretszerű (frame) bármilyen megjelenítése más webhelyeken.

 

Vissza a főoldalra >>

Bejelentkezés Regisztráció Lépjen kapcsolatba velünk! Codex Értékpapírnyomda Zrt.