CODEX Tőzsdeügynökség Zrt.
Cím: 2092 Budakeszi, Szüret utca 5.
Telefon: +36-1 / 815-6500 | Fax: +36-23 / 452-194

 

A CODEX Értéktár Zártkörűen Működő Részvénytársaság

 MINŐSÉGPOLITIKÁJA

A társaságunk a magyar értékpapírpiac újraszerveződése óta meghatározó szerepet tölt be annak életében. Pozíciója további erősítése érdekében stratégiai céllá emeltük az üzleti kiválóság elérését, úgy, hogy a biztonságot és a szolgáltatás minőségét állítjuk működésünk központjába.
A "BIZTONSÁG" nemcsak vagyontárgyaink biztonságát jelenti, hanem még inkább az ügyfeleink által ránk bízott értékpapírjaik ill. információik biztonságát, amely a legmagasabb minőségű szolgáltatással párosul. Célunk, hogy tevékenységünkkel tovább emeljük ügyfeleink bizalmát, és a szakmabeliek elismerését. 

Ennek érdekében:

  • A vezetés nyilatkozik arról, hogy minden eszközt felhasznál annak érdekében, hogy biztosítsa a társaság tudomására jutott valamennyi információ titkosságát, sértetlenségét és rendelkezésre állását.

  • Fokozott figyelmet fordítunk magasan képzett munkatársaink folyamatos fejlődésére, a hatékony munkavégzéshez szükséges erőforrások megszerzésére.

  • Kiemelten foglalkozunk ügyfeleink, és munkatársaink észrevételeivel, igényeivel, jobbító kezdeményezéseivel.

  • Munkatársaink tőkepiaci szakmai munkáját rendszeresen mérjük, értékeljük, levonjuk a megfelelő következtetéseket, megtesszük a szükséges lépéseket.

  • Gondoskodunk róla, hogy munkatársaink megismerjék és betartsák az információ biztonsággal és minőségének biztosításával kapcsolatos előírásokat, szabályokat és szankcionáljuk azok megsértését.

  • Ügyfeleinket korrektül, pontosan és gyorsan tájékoztatjuk mind a piaci eseményekről, mind a ránk bízott vagyonukról.

  • Rendszeresen felülvizsgáljuk és értékeljük rendszereinkben és alkalmazott eljárásainkban rejlő kockázatokat. A problémák terén a prevencióra helyezzük a hangsúlyt, nem a tűzoltásra.

  • Vállaljuk, hogy a hatályos jogszabályi és egyéb előírásoknak mindenkor maradéktalanul megfelelünk, és azokat üzleti partnereinkkel is betartatjuk.

  • IT rendszereinket folyamatosan fejlesztjük. Megtesszük a szükséges intézkedéseket a véletlenszerű és szándékos hibázások és visszaélések megakadályozásához, ill. kiszűréséhez. Kizárólag jogtiszta szoftvereket üzemeltetünk rendszereinken.

  • Önkéntes vállalásunk alapján működtetjük az MSZ ISO/IEC 27 001:2006 számú szabványban előírt követelményeknek megfelelő Információbiztonság irányítási rendszert. Megfelelő erőforrásokat biztosítunk a rendszer fenntartása, működtetése, fejlesztése érdekében.

Fontosnak tartjuk, hogy vállalkozásunk minden vezető tisztviselője és munkatársa sajátjának érezze a fenti célokat és eléréséért minden tőle telhetőt megtegyen. 

A minőségtanúsítvány letölthető itt. >>

Megújító audit 2015. letölthető itt.>>

 

 

Budapest, 2016. május 11.

Baróti Viktor Zoltán

 vezérigazgató

 

Vissza a főoldalra>>

 

Bejelentkezés Regisztráció Lépjen kapcsolatba velünk! Codex Értékpapírnyomda Zrt.